Mekanisk verkstad i Umeå

Percus i Umeå är en komplett mekanisk verkstad med inriktning på prototyp och legotillverkning. Vi har en stor bredd och kompetens.
Vår tillverkning handlar ofta om prov- och experimentarbeten samt kortare produktionsserier i alla material.

Vad vi kan erbjuda

Vi har många års erfarenhet från branschen, och i vår verkstad belägen på Ersboda utför vi tillverkning och reparation av det mesta inom metall. Våra kunder kommer till oss med alla typer av projekt – vi levererar kompetenta lösningar.

Våra tjänster

Vi tillverkar och reparerar metallkonstruktioner av olika slag. Det kan vara fråga om svetsarbeten, att byta olika typer av slitdelar eller att tillverka en ny del som vi sedan byter ut. Vi har även försäljning av handelsstål med Plattjärn, Vinkeljärn, Rör, Rundstång, Balk, Plåt mm.

Vi utför även jobb ute på fältet i Umeå med omnejd. Vid frågor eller funderingar, ring eller mejla. E-post  Telefon 090-12 85 50

Referenser

Vi har ett stort spektra av olika företag, föreningar och organisationer och privatpersoner som kontinuerligt anlitar oss och som under årens lopp gett oss möjligheten att jobba med många olika spännande projekt.

Några av våra kunder är bla PEAB Sverige AB, NIKAB, Umeå Entreprenad AB, Bravida Sverige AB, Contractor bygg i Umeå AB, NCC Sverige AB, ABB AB, Thoren Arena AB.  
Men vi har även många mindre företag och privatpersoner. Kontakta oss om du vill få kontaktuppgifter till våra referenser.